Droomwoning voor Tim & Thaïs Deel 1

bouwen_aan_het_droomhuis_van_tim_en_thais

"De samenwerking met Verelst verloopt erg gesmeerd!"
Tim Goossens

Tim & Thaïs wonen momenteel in een appartementje in Lier. Vermits zij een kindje verwachten, willen zij een ruimere woning. Het was altijd hun droom om een groot huis te hebben met een grote tuin. Zo zijn ze op zoek gegaan naar de ideale grond en zijn ze bij Verelst terechtgekomen.

"We leerden Verelst kennen op de beurs Wonen in Mechelen, aldus Thaïs. "We stuitten daar op 2 sympathieke Verelst-verkopers, die volledig mee waren met hun idee. En zo zijn we samen aan de slag gegaan. Bij Verelst dachten ze goed mee over hoe ons huis eruit moest gaan zien. De mensen van Verelst kwamen zelf met heel wat ideeën over de inrichting, de afwerking en de duurzaamheid van het huis. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een energieplan opgesteld."

Knowhow en kwalitatieve materialen
Tim en Thaïs hebben voor een energie-neutrale woning gekozen. Het huis is voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Zelfs de isolatie is hieraan aangepast. 

Timing eerste fase
Het bouwproces verloopt heel erg vlot. Ze zijn begonnen met de fundering en op 4 weken tijd stond de ruwbouw er tot de zolder al. De volgende fase is het aanleggen van de leidingen van de nutsvoorzieningen en de daktimmerwerken voor de dakbedekking.

Het contact met de werfleider verloopt erg gesmeerd: Er is altijd een directe en open communicatie. Verelst informeert tijdig welke werken wanneer worden uitgevoerd.