De nieuwbouw pastorijwoning te Schilde van Stefan en Caroline D'Joos

nieuwbouw_pastorijwoning

"3 ruime slaapkamers, daar kan ik echt van genieten."
Stefan en Caroline D'Joos

Stefan en Caroline woonden op een appartement en wilden verhuizen naar een woning. Eerst zouden ze een oud rijhuis kopen in Schoten, om het te laten renoveren. Maar ze vonden niet wat ze zochten. Ze breidden hun actieterrein wat verder uit, en zagen een aantrekkelijke bouwgrond van Verelst in Schilde. Ideaal gelegen voor hen.

 

Nieuwbouw pastorijwoning op maat 

Stefan en Caroline wilden een pastorijwoning, of een woning in die stijl. De leefruimte was heel belangrijk voor hen, vertelt Caroline. “Je brengt er uiteindelijk het grootste deel van je tijd door, dus het moet er gezellig zijn.” Dat de drie slaapkamers in het woonconcept verwerkt waren, vindt Caroline ook erg leuk: “drie ruime slaapkamers, daar kan ik echt van genieten”.

De keuken is de favoriete plek van Stefan. Hij werd volledig afgewerkt volgens hun stijl en wensen. “Doordat de keuken open is, kan je makkelijk een praatje slaan met elkaar tijdens het koken,” vertelt Stefan.  

 

Instapklaar en tip-top verwezenlijkt, van begin tot einde

Omdat Stefan en Caroline zelf geen echte klussers zijn, kozen ze voor een instapklare woning. Ze heel tevreden over het resultaat. Stefan: “Verelst heeft alles tip-top verwezenlijkt, van begin tot einde.” Zo wonen ze vandaag in een nieuwbouw die volledig naar hun zin is, voor een schappelijke prijs. “Als we het opnieuw zouden doen, kozen we zeker opnieuw voor Woningbouw Verelst,” besluit Caroline.

 

Heb jij ook interesse in een nieuwbouwwoning op maat? Kom een slangs in onze showroom of contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.