Verelst Woningbouw en Renovatie viert 40ste verjaardag op Batibouw

De 40ste verjaardag van Groep Verelst wordt iets om naar uit te kijken. Bezoek onze stand 08323 op Batibouw en laat je overweldigen door de vele cadeau’s die bouwlustigen voorgeschoteld krijgen. Kopers van een nieuwbouwwoning krijgen alvast een fantastisch E-bike van Cowboy, de innovatieve Belgische bouwer van de nieuwe generatie elektrische fietsen. Maar het is vooral de webapp STAPP 20 die hoge ogen zal werpen. Wie bouwt, verdient geen extra stress. Wel een ontspannen fietstocht op een splinternieuwe E-bike.

Sinds 1979 is Groep Verelst een klinkende naam in de Belgische bouw- en renovatiewereld. Al 40 jaar wordt ons bedrijf immers gedragen door vier kernwaarden: familie, professionele groei, klantgericht­heid en kwaliteit. En die kernwaarden vind je ook terug in de innovatieve wegen die Verelst inslaat. De webapp van Verelst is daar een sprekend voorbeeld van. Al wie een huis bouwt krijgt nu de kans om -letterlijk- vanuit een zetel de werkzaamheden op te volgen. De app is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt in essentie voor meer transparantie tijdens het bouwproces. Hoe meer inzicht de klant heeft in het hele proces, hoe steviger zijn keuzes en hoe vlotter alles verloopt. Dat kan volgens Kurt Geens, CEO van Groep Verelst, in 20 stappen. “Deze webapp begeleidt onze klanten in 20 stappen tijdens hun bouwproces. Bij elke stap leggen we uit wat er gebeurt en welke actie er daarop moet volgen. Transparante informatie en begeleiding aanreiken vinden we logisch. Vele klanten bouwen immers voor de eerste keer en we kunnen niet van iedereen verwachten dat ze precies weten welke gevolgen een bepaalde keuze heeft.” De webapp kan je makkelijk op je pc, tablet of smartphone installeren en raadplegen. Uiteraard ontvangt elke klant een eigen login en passwoord. 
 

Ecologie op kop met BEN

Uiteraard staat de ecologische visie van Verelst Woningbouw en Renovatie centraal tijdens de verjaardagsviering. Ken je de COWBOY e-bike? Deze prachtig ontworpen fiets met intelligente sensoren laten je rijden zoals anders. Alleen iets sneller. Al wie tekent voor een nieuwbouw of een totaalrenovatie van minimum € 200.000 krijgt zo’n e-bike gratis mee naar huis. Deze tweewieler deelt vele mooie eigenschappen met Verelst Woningbouw en Renovatie. Hij is Belgisch, innovatief, duurzaam, efficiënt en zorgt voor meer levenskwaliteit.

Daarnaast is er nog de aantrekkelijke actie voor wie voor nieuwbouw kiest: een gratis upgrade naar BEN. Kurt Geens, CEO van Verelst, weet dat dit de toekomst is. “Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de Bijna EnergieNeutrale (BEN) norm voldoen. In concreto betekent dit dat hun E-peil maximaal 30 mag bedragen, terwijl de norm vandaag 40 is. Zo’n woning nu bouwen met de juiste partner is cruciaal om op termijn geld te besparen. Verelst Woningbouw & Renovatie heeft alle kennis in huis om van BEN een succes te maken. Met de gratis update zetten we BEN nadrukkelijk op kop.”

Iedereen is welkom bij Verelst Woningbouw en Renovatie op Batibouw, stand 08323 van donderdag 21 februari tot en met zondag 03 maart 2019.

Delen: