Verelst Projectontwikkeling: Projecten met een ziel!

In 2015 werd Verelst Projectontwikkeling opgericht om projecten te (her)ontwikkelen die telkens een meerwaarde brengen voor zowel de bewoner, de investeerder alsook voor de buurt.
Het achterliggende idee is om duurzame en kwalitatieve projecten te ontwikkelen, die dankzij het juiste concept perfect passen in de omgeving. Tijdens het hele ontwikkelingsproject zelf beogen wij een zo open mogelijke communicatie met alle betrokken partijen.

We hebben bij Verelst Projectontwikkeling niet stilgezeten. Onze eerste projecten werden reeds geruime tijd opgeleverd tot grote tevredenheid van de kopers, alsook de buurt. Voor de komende jaren zitten er heel wat boeiende projecten in de pipeline.

TOEKOMST

In de toekomst zal Verelst Projectontwikkeling zich meer focussen op middelgrote tot grote projecten (vanaf 20 appartementen tot 100 appartementen en leuke verkavelingen).

Dit om enerzijds de ideale projecten te ontwikkelen voor de inhouse-aannemer als anderzijds om op die manier echt een project met een ziel te kunnen realiseren.

We bouwen in deze tijd geen bakstenen meer, maar een community, een ziel, een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en tot rust kunnen komen. Het dagdagelijkse leven is al hectisch genoeg. Thuiskomen en ontstressen op jouw manier, op jouw tempo, dat is waar wij voor zorgen. Elk project zal op een unieke manier benaderd worden om zo te bestuderen wat de buurt nodig heeft, en hoe we hierop kunnen inspelen om zo het ideale product voor de toekomstige bewoner te realiseren.

IN VERKOOP: ZUIDKWARTIER TE MECHELEN

De residentiële ontwikkeling is gelegen tussen de Ivo Cornelisstraat, de Abeelstraat en de Lindestraat te Mechelen. Het wordt een unieke combinatie met 77 woongelegenheden waaronder zowel gezinswoningen als appartementen, gelegen naast een aangenaam en nieuw “stadsbos”. De ideale plek voor mensen die willen genieten van een groene omgeving, en toch vlakbij het centrum van Mechelen willen wonen. Bovendien heeft het project een boeiende architectuur (dmvA architecten) waar de gebouwen en de omgeving één geheel zullen vormen met elkaar. In dit project is er ook enorm veel aandacht geschonken aan de verhouding privatieve en publieke ruimte wat resulteert in een nieuwe woonwijk in het groen op fietsafstand van Mechelen. 

 

IN VERKOOP: 't GROENEHOF te Sint-Katelijne-Waver

In alle rust thuiskomen in een gezellige buurt op een boogscheut van bruisend Mechelen? Woonproject ’t Groenehof maakt het mogelijk! In een verdoken binnengebied verrijzen weldra 21 nieuwbouwwoningen met private tuin en minimum drie ruime slaapkamers.

Midden in de charmante dorpskern van Sint-Katelijne-Waver, en tegelijk vlakbij hotspot Mechelen, creëren we een plek waar het fijn leven is, je gezellig thuiskomt en kinderen veilig kunnen spelen. 't Groenehof heeft naast de toplocatie nog tal van andere troeven in handen, waaronder een ruimtelijk en lichtrijk interieur, hedendaagse architectuur en aandacht voor duurzaamheid. Een waaier aan uitgewerkte optiepakketten laten toe om van deze plek een échte thuis te maken.

Verkoop via C&M vastgoed - Mechelsesteenweg 27/E002, Sint-Katelijne-Waver

IN VERKOOP: "Aan den Berm" te Mortsel

Met “Aan den Berm” in Mortsel brengen we een toegankelijk woonproject op de markt dat bestaat uit 12 appartementen met een leuke mix inzake grootte en typologie. Het project ligt op wandelafstand van het centrum van Mortsel en vlakbij de tramlijn die Antwerpen-Zuid met Mortsel verbindt. De ideale plek voor mensen die graag dichtbij Antwerpen willen wonen. Het project heeft een diepe tuin, waarvan een gedeelte collectief zal worden ingericht waardoor iedereen kan genieten van een fijne en groene leefomgeving.

IN VERKOOP: "In de Stad" te Mechelen

Aan de Sint-Katelijnestraat, in het hart van Mechelen, ontwikkelen wij een charmant, modern én uniek nieuwbouw woonproject: “In de Stad”.
Dit kleinschalig architecturaal pareltje, ontworpen door het Mechelse architectenkantoor dmvA, biedt hoogwaardig afgewerkte appartementen waardoor wonen in het midden van de stad, in alle comfort kan beleefd worden. Daar bovenop heeft elke unit een eigen private buitenruimte, grenzend aan een collectief binnenpleintje. 

IN DE PIPELINE: "Zicht op de Dender" te Denderleeuw

Na het succes van het eerste project “Zicht op de Dender” in Denderleeuw, hebben we een tweede project (Fase 2) in ontwikkeling in Denderleeuw. Het project is ook ditmaal gelegen aan de Dender en wordt ook ditmaal weer een project om U tegen te zeggen. In dit project zullen zowel de omwoners als de bewoners uitzicht hebben op de Dender. Een win-win voor iedereen. De gebouwen worden ook nu weer verhoogd ingepland zodat iedere koper toch aanspraak kan maken op een vaste bovengrondse parkeerplaats. In dit project is er ook een woning voorzien om zo een mooie aansluiting op de lintbebouwing te kunnen maken.

VERKOCHT: "Zicht op de Dender" te Denderleeuw

Het eerste project dat in uitvoering ging en uitverkocht was nog voor de eerste steen werd gelegd is “Zicht op de Dender” in Denderleeuw. Het project is gelegen aan de Dender, waardoor je van op het terras van elk van de appartementen geniet van een prachtig en rustgevend uitzicht op het water en het achterliggende groen. De gelijkvloerse appartementen hebben ieder een privatieve tuin. Het gebouw zelf werd verhoogd ingepland zodat iedere koper toch aanspraak kan maken op een vaste bovengrondse parkeerplaats.

VERKOCHT: "Naast de Post" te Machelen

“Naast de post”, gelegen aan de Woluwestraat in Machelen, is gelegen in het hartje van Machelen. Het project, dat deels renovatie en deels nieuwbouw is, licht het hele Marktplein op en heeft een doorgang naar de achterliggende Cornelis Peetersstraat. Het woonproject omvat 16 appartementen, waarvan de meeste met 2 slaapkamers, met telkens een terras of een tuintje. Op de gelijkvloerse verdieping kan je bpost vinden alsook een apotheek. Voor elk van de appartementseigenaren werd een ondergrondse parkeerplaats voorzien. 

VERKOCHT: "Aan't station" te Puurs

In Puurs ontwikkelen wij “Aan’t station”, gelegen vlakbij het station en het dorpshart van Puurs. Het woonproject bestaat uit 2 fases, waarvan een eerste fase 2 eengezinswoningen zijn aan de Guido Gezellelaan met elk hun eigen terras -of tuinruimte. De tweede fase bestaat uit 10 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, én een mooi zuid-gericht terras. De beide fases delen een private doorgang tot de gemeenschappelijke binnentuin met parking. De beide fases van dit gezellige woonproject zullen in maart 2021 opgeleverd worden.

VERKOCHT: "Aan den Obberg" te Wemmel

“Aan den Obberg” te Wemmel is de ontwikkeling van een rustige woonstraat bestaande uit 19 ééngezinswoningen. Iedere woning heeft zijn eigen "snoet”, maar de witgeschilderde gevels brengen rust in de architectuur en vormen zodoende een buurt waar het aangenaam wonen is. Elke woning heeft minstens 3 slaapkamers met bijkomend een later in te richten zolder. Op het gelijkvloers is gekozen voor een grote leefruimte met open keuken én ruime berging. De woningen hebben allemaal een ruime tuin en parkeermogelijkheid in de voortuin. Alle woningen waren, mede dankzij hun strategische ligging en ontsluitingsmogelijkheden, in een vingerknip verkocht!

VERKOCHT: "In Sint-Jozef dorp" te Londerzeel

In Londerzeel brachten we met “In Sint-Jozef dorp” een woonproject met 4 ruime eengezinswoningen op de markt. De architectuur van het project is hedendaags en speels. Alle woningen hebben minstens 3 slaapkamers, een mooie diepe tuin en een nog extra in te richten zolder. Parkeergelegenheid werd voorzien in de voortuin. Het woonproject ligt op wandelafstand van het dorp en ligt tegelijkertijd op 3 km afstand van de op- en afrit van de A12. De woningen zullen in december 2020 instapklaar zijn.

Delen: